(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun.www.hsy.fi.

Haemme jätevedenpuhdistamoillemme Espoon Suomenojalle ja Helsingin Viikinmäkeen

KAHTA KONEASENTAJAA

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta. 

Tehtäviisi kuuluvat Suomenojan jätevedenpuhdistamon mekaanisten laitteiden asennus-, huolto- ja kunnossapitotyöt tai jätevesipumppaamoiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotyöt.

Edellytämme: 

  • alalle soveltuvaa ammatillista koulutusta
  • kokemusta koneasennustehtävistä
  • B-ajokorttia. 

Katsomme eduksi kokemuksen kunnossapitojärjestelmän käytöstä. Arvostamme vastuullista työotetta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Suomenojalla ja Viikinmäessä on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • kunnossapidon esimies Jari Aaltonen, puh. 09 1561 3697
  • kunnossapitomestari Olli Kainulainen, puh. 09 1561 3881 (pumppaamot).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 23.9.2020.