(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt UPM Plywoodin vaneritehtaallemme Savonlinnaan koneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 480 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Esimiehen terveiset

”Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän vaneritehtaamme mekaanisessa kunnossapidossa. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 260 henkilön, työyhteisöä Savonlinnan vaneritehtaalla. Tervetuloa!”  - Jukka Kuikka, mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja


 

Mitä teet 

Koneasentajana vastaat mekaanisen kunnossapidon huolto- ja korjaustehtävistä Savonlinnan vaneritehtaalla.


Kuka olet 

  •     Olet suorittanut kone- tai metallialan ammattitutkinnon
  •     Sinulla on muutaman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidon tehtävistä
  •     Pystyt tarvittaessa työskentelemään vuorotyössä
  •     Työskentelet itsenäisesti ja joustavasti
  •     Eduksesi katsotaan SAP -kunnossapitojärjestelmän tuntemus

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.


Mitä UPM tarjoaa sinulle 

  •     Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  •     Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  •     Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  •     Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja Jukka Kuikka, puh. +358204157303.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 9.8.2020 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.