(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
UPM Plywood

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme nyt UPM Plywoodin vaneritehtaallemme Savonlinnaan koneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteenkuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 480 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän vaneritehtaamme mekaanisessa kunnossapidossa. Työskentelet osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 260 henkilön, työyhteisöä Savonlinnan vaneritehtaalla. Tervetuloa!”  - Jukka Kuikka, mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja

Mitä teet

Koneasentajana vastaat mekaanisen kunnossapidon huolto- ja korjaustehtävistä Savonlinnan vaneritehtaalla.

Kuka olet

 • Olet suorittanut kone- tai metallialan ammattitutkinnon
 • Sinulla on muutaman vuoden kokemus teollisuuden kunnossapidon tehtävistä
 • Pystyt tarvittaessa työskentelemään vuorotyössä
 • Työskentelet itsenäisesti ja joustavasti
 • Eduksesi katsotaan SAP -kunnossapitojärjestelmän tuntemus

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.
   

Lisätietoja

Tiedusteluihin vastaa mekaanisen kunnossapidon työnjohtaja Jukka Kuikka, p. 0204157303.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 13.2.2020 mennessä.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.