(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Nyt etsimme sinua

Koneasentaja

Etsimme kunnossapitoryhmäämme Hanasaaren voimalaitokselle hyvällä asenteella ja ammattitaidolla varustettua koneasentajaa puolen vuoden vuorotteluvapaan sijaisuuteen (3.2. - 2.8.2020).

Tehtävässä varmistat toiminnallasi Helenin tuotannon ja voimalaitoksen prosessien toiminnan. Työhön kuuluu voimalaitoksen konetekniset asennus-, korjaus- ja muutostyöt, esimerkiksi pumppu-, venttiili- ja turbiinityöt. Pääset tekemään vaihtelevasti myös muita tehtäviä ja osallistut myös kesäkauden vuosihuoltotöihin.

Olet osa 10 hengen kunnossapitotiimiä ja tehtävästä riippuen työ tehdään joko ryhmässä tai itsenäisesti. Meillä viihtyy hyvää yhteistyötä arvostava henkilö, joka ei pelkää tarttua toimeen tuotantolaitosten korjaus- ja huoltotöissä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksesi, mutta tässä on mahdollisuus esimerkiksi vastavalmistuneelle saada hyvää kokemusta koneasennustehtävistä. Meillä saat erinomaisen perehdytyksen ja ohjausta mukavalta ja asiantuntevalta tiimiltä työsuhteesi aikana. Onhan sinulla koneasentajan perustutkinto? Työtä tehdään ma – pe päivätyönä.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat kunnossapitomestari Toni Korpikoskelta (0406798553/etunimi.sukunimi@helen.fi). Haethan tehtävää viimeistään 24.1.2020 täyttämällä sähköinen hakemus. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voimme palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana olevan henkilön. Katso lisätiedot täältä. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!