(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Työnkuvasi

 

Haemme Loviisan voimalaitoksen kunnossapitotekniikka -yksikköön mekaaniseen kunnossapitoon koneasentajaa. Asentajan tehtäviin kuuluvat voimalaitoksen mekaanisten laitteiden korjaus- ja ennakkohuoltotöihin liittyvät työt. Osallistut koneasennuksiin kaikkialla voimalaitoksen alueella. 

 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä voimalaitoksen mekaanisessa kunnossapidossa. Perehdytämme sinut huolella tuleviin työtehtäviisi ja sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi myös tulevaisuudessa. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kone- tai metallialan ammatillista koulutusta. Kokemus teollisuuden kunnossapitotehtävistä katsotaan edellytys. Menestyvänä koneasentajana olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen. 

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää alla olevasta linkistä ja lähettämällä sähköinen hakemuksesi 31.1.2020 mennessä.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, ota ystävällisesti yhteyttä Antti Hurri 0104553301, Patrick Malmberg 0104553338 tai Riikka Immanen 0104553072.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.