(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Tampereen Sähkölaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Energia-yksikkömme vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.

Haemme nyt vakituiseen tehtävään päivätyöhön

KONEASENTAJAA 

voima-, lämpö- ja jäähdytyslaitosten kunnossapitotehtäviin. Lisäksi huolehdit osaltasi tuotantolaitosten koneiden ja laitteiden ennakko- ja vuosihuoltotöistä sekä vikakorjauksista ja häiriöselvityksistä. Työ on todella monipuolista – pääset tekemään kaikenlaista kiinteistöjen korjauksista turbiinien huoltoon.

Pääasiallinen työpaikkasi sijaitsee Lielahden voimalaitoksessa, mutta asennustehtäviä tehdään eri kohteissamme ympäri Pirkanmaata. 

Sinusta

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. koneasentaja, asentaja tms.) sekä ainakin muutaman vuoden kokemus laitteiden ja koneiden korjaus- sekä huoltotehtävistä. Turvallisuus on sinulle todella tärkeää, ja hallitset tietoteknisten ohjelmien käytön sekä riittävällä tasolla englannin kieltä. Eduksesi katsotaan voima- tai lämpölaitoksien tuntemus, mutta saat myös tukea kasvaa ja kehittyä voimalaitosammattilaiseksi. B-ajokortti on työssä tarpeen.

Olet tyyppinä vastuuntuntoinen ja pystyt itsenäisesti kehittämään ratkaisuja yllättävissäkin ongelmatilanteissa. Vikojen etsiminen, analysointi ja korjaaminen käyvät sinulta sutjakkaasti loogisen päättelykykysi ja pitkäjänteisen työskentelytyylisi ansiosta. 

Meistä

Tampereen Sähkölaitoksella olemme ylpeitä työmme jäljestä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Viime aikoina olemme ottaneet käyttöömme Lean-ajatteluun perustuvan prosessijohtamisen ja valmentavan esimiestyön periaatteita; haluamme niidenkin kautta tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja halutuimmat palvelut.

Yhteiskunnallisella tasolla missiomme on tarjota ratkaisuja ilmastonmuutokseen panostamalla yhä laajemmin uusiutuvaan energiaan - toivottavasti tämä toimintamme ydin on myös osa sinun arvomaailmaasi.

Strategiamme ytimessä asiakkaiden lisäksi on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme. Olemme vakavarainen, perinteinen työnantaja, joka panostaa työntekijöihinsä ja tarjoaa myös kattavat työsuhde-edut.

Meiltä siis löydät yhteen hiileen puhaltavan ja toisiaan tukevan työyhteisön sekä vaihtelevan ja hyvin monipuolisen työnkuvan! Pyrimme siihen, että jokainen pääsee työssään hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja ideoitaan.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, voit kysellä lisätietoja tulevalta esimieheltä Juha Viitaselta, puh. 0505969054, juha.viitanen@sahkolaitos.fi. Juha on varannut kalenteristaan seuraavat ajankohdat soittoasi ja kysymyksiäsi varten: ti 12.11. klo 10-11, to 21.11. klo 12-13 ja to 28.11. klo 9-10.

Jos sen sijaan heti uumoilet olevasi etsimämme osaaja, hae tehtävää 1.12.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus oheisen hakulinkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n palkkatoiveineen.

Osana rekrytointiprosessiamme, tehtävään valitulle tehdään työhöntulotarkastus ja huumetesti.