(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haemme Helsinkiin Viikinmäkeen vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolle

Koneasentajaa

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Lisäksi hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien poikkeavien jätevesien puhdistamisesta.

Työtehtävänäsi on huolehtia Viikinmäen jätevedenpuhdistamon käyttö-, huolto- ja kunnossapitotöistä kunnossapitoyksikössä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta. Arvostamme kunnossapitojärjestelmien tuntemusta sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun, sekä lounas- ja virike-edun. Viikinmäessä on myös erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapidon esimies Jyrki Purhonen (puh. 09 1561 3466) ja kunnossapitopäällikkö Teemu Ketola (puh. 0500 442 127).  

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 18.11.2019.