(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Haluatko työskennellä yrityksessä, joka investoi uusien tuotteiden, uusien teknologioiden ja uusien tapojen tekemiseen? Ja samalla on kiinnostunut kehittämään henkilöstön osaamista? Näin me toimimme Nesteellä. Rohkaisemme työntekijöitämme etsimään uusia innovaatioita ja kehittämään niin itseä kuin tuotteita ja palvelujamme. Kaikki tämä on auttanut meitä olemaan edelläkävijöitä!

Etsimme tuotannon omaisuudenhallintaan

Koneasentajia

vahvistamaan Nesteen Naantalin tuotantolaitoksen laitekunnossapitoa. 

Ydinosaaminen ja tehtävät

Koneasentajan työtehtäviin kuuluvat jalostamolla käytettävien pumppujen, kompressoreiden, turbiinien ja venttiilien monipuoliset huolto- ja korjaustyöt. Koneasentajana vastaat töiden laadukkaasta ja kustannustehokkaasta toteuttamisesta yhdessä muiden asentajien, operoinnin sekä palvelutoimittajien kanssa.

Paras yhdistelmä kokemuksia, taitoja ja taustaa on tässä tehtävässä

  • Aiempaa kokemusta koneasennustehtävistä sekä pyörivien laitteiden huoltotöistä
  • Soveltuva tekninen koulutus
  • Turvallisuuskeskeinen asenne
  • Halu kehittää itseäsi uudessa tehtävässä
  • Hyvä osaaminen tietojärjestelmien käytössä (toiminnanohjausjärjestelmän käyttö ja dokumenttien luku)
  • B -ajokortti 

Arvostamme myös

  • Hitsaustaitoa
  • Koneistustaitoa
  • Englannin kielen taitoa 

Tulet suorittamaan töitäsi niin ryhmässä kuin itsenäisesti riippuen tarpeesta ja tilanteesta. Työtehtävät sisältävät vian etsintää ja analysointia, korjaustöitä sekä koeajoja ja käyttöönottoja. Tulet olemaan osa laitekunnossapidon ryhmää, johon kuuluu muita koneasentajia, konetyönjohtajia, sekä mekaanisten töiden valvojia.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä ja osaksi eteenpäin katsovaa työyhteisöä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Supervisor, Machines Ville Suominen, 050 458 6004 tai Marko Mathlin, 050 4586250 sekä Group Leader, Mechanical Ilmari Aaltonen, 050 458 6533 7.-11.10.2109 välillä.

Hakuaika päättyy 13.10.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! 

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisäksi henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.