(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolle Helsingin Viikinmäkeen

KONEASENTAJAA

Me vesihuollon jätevedenpuhdistusosastolla huolehdimme HSY:n alueen sekä sitä ympäröivien kuntien jätevesien tehokkaasta puhdistamisesta jätevedenpuhdistamoissa Viikinmäessä Helsingissä ja Suomenojalla Espoossa. Lisäksi hallinnoimme alueen jätevedenpumppaamoita ja huolehdimme teollisuudesta peräisin olevien, poikkeavien jätevesien puhdistamisesta. Jätevedestä eroteltu liete jatkojalostetaan mullaksi ja maanparannusaineeksi osaston omana toimintana Sipoon Metsäpirtissä.  

Huolehdit työparisi kanssa jätevesipumppaamoiden käyttö-, huolto- ja kunnossapitotöistä kaukokäyttöyksikössä. Tehtäväsi painottuu kaukokäyttökohteiden häiriöttömän toiminnan turvaamiseen.  

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta. Arvostamme kunnossapitojärjestelmien tuntemusta sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitomestari Olli Kainulainen (puh. 09 1561 3881) ja projekti-insinööri Kimmo Reunamo (puh. 09 1561 3728).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 22.9.2019.