(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme Helsinkiin Vanhankaupungin vedenpuhdistuslaitokselle kunnossapitoyksikköön

KONEASENTAJAA

Me vedenpuhdistuksen kunnossapitoyksikössä vastaamme pääkaupunkiseudun vedenpuhdistustuslaitosten moitteettomasta toiminnasta ja varmistamme yli miljoonan ihmisen vedensaannin.

Tehtäviisi kuuluvat laitteiden ja koneiden ennakkohuolto- ja korjaustyöt, kiinteistöjen huoltotyöt sekä vedenpuhdistusprosessin ylläpitoon liittyvät tehtävät. Tehtävässä on myös varallaolovelvollisuus. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja kokemusta kunnossapito- ja huoltotöistä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi kokemuksen kunnossapitojärjestelmien käytöstä.

Arvostamme tehtävässä oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja vakituisen työsuhteen. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden asioiden parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun.  Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon esimies Kimmo Salo, puh. 09 1561 2264. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.9.2019.