(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Arvostatko osaavia, sitoutuneita ja hyviä työkavereita? Kollegoita, jotka arvostavat toisiaan ja jakavat tietoa tiimissä? Nesteellä tuemme toisiamme ja meillä on rehellinen ja avoin ilmapiiri. Meillä on huippu ihmisiä työkavereina ja olemme aina valmiita toivottamaan uuden kollegan osaksi työyhteisöämme.

Etsimme parhaillaan Porvoon jalostamolle

Koneasentajaa

vahvistamaan omaisuudenhallinnan toimintojamme.

Työtehtäväsi ja tavoitteet 

Koneasentajan työtehtäviin kuuluvat jalostamolla käytettävien pumppujen, kompressoreiden ja turbiinien monipuoliset huolto- ja korjaustyöt. Jalostamon laitekanta on laaja ja monipuolinen, joten työpäiväsi ovat harvoin samanlaisia.

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • Aiempi kokemus koneasennustehtävistä ja pyörivien laitteiden kunnossapidosta
  • Soveltuva tekninen koulutus
  • Vähintään B-ajokortti
  • Tulityö- ja työtuvallisuuskortti katsotaan eduksi
  • Turvallisuuskeskeinen asenne ja huolellinen työskentelytyyli
  • Erinomaiset yhteistyötaidot  

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä osallistumaan tekniikaltaan monipuolisen tuotantolaitoksen kunnossapitotehtäviin yhdessä innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön kanssa. Nesteellä pääset kehittämään omaa ja organisaatiosi teknistä osaamista. 

Kattavien henkilöstöetujen ja vakaan työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle vuosittaisen tulospalkkiomahdollisuuden perustuen asetettuihin tavoitteisiisi. Lisäksi Neste järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa hakuajan puitteissa
Konetyönjohtaja Emmi Koskinen, 050 458 7668, emmi.koskinen@neste.com

Hakuaika päättyy 08.09.2019. Liitä hakemukseen ansioluettelo, saatekirje ja palkkatoive.

Rekrytointiprosessi sisältää sekä haastatteluja että soveltuvuusarvioinnin. Ensimmäiset haastattelut pidetään jo hakuajalla, joten haethan pian!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.