(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme Oy Grundfos Pumput Ab:lle logistiikkaan osallistuvaa koneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Uudenmaan alueelle.

Työtehtävä on hyvin monipuolinen, sillä asennuksen lisäksi työnkuvaan kuuluu myös työskentelyä logistiikan parissa.

Asennuksissa osallistut pumppujen asennus- ja huoltotöihin vaihtelevissa kohteissa Uudenmaan alueella. Pumppuja käytetään lukuisissa erilaisissa tarkoituksissa kiinteistö- ja teollisuuskohteissa.

Logistiikkatehtävissä työnkuvanasi on lähettämötyöskentely takuukäsittelyn/logistiikan yksikössä, sisältäen myös vahvasti asiakaspalvelua ja asiakasneuvontaa.

Töitä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta toivomme tarvittaessa joustavuutta työpäivän keston suhteen.

Etsimämme henkilö on positiivisen ja asiakaspalveluvalttiin työasenteen omaava ammattilainen, joka kykenee oma-aloitteiseen työskentelyyn itsenäisesti sekä osana ryhmää.

Tehtävässä menestymisen avaimet:

  • teknisenalan koulutus ja aikaisempi työkokemus asennus/huoltotehtävistä
  • kokemus trukilla ajosta
  • positiivinen ja periksiantamaton työasenne
  • sujuva suomen kielen sekä hyvä englannin kielen taito.

Eduksi katsomme osaamisen laakeroinnista ja sähkömoottoreiden huollosta sekä tuntemuksen jostain tuotannonohjausjärjestelmästä (esim. SAP).

Oletko kiinnostunut työskentelemään hyvin monipuolisessa ja vaihtelevassa työtehtävässä, mukavien ja asiantuntevien työkavereiden ympäröimänä? Paikassa saat työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä edelläkävijäyrityksessä, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus kehittyä niin henkilökohtaisesti kuin urallasikin. Nautithan vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä asiakkaiden parissa, jossa oma-aloitteisuus, vastuuntunto sekä huolellisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työn suorittamisen kannalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta: Markus Korpela, puh. 0504648493/sähköposti markus.korpela@barona.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.