(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Koneasentajaa

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt koneasentajaa OL1- ja OL2-laitosyksiöiden mekaanisiin kunnossapitotehtäviin.

Pääasiallisena tehtävänäsi on olla mukana laitosten pääkiertopumppujen ja reaktorihallien kunnossapitotöissä. Lisäksi osallistut myös muiden mekaanisten laitteiden huolto- ja korjaustöihin.

Sinulla on soveltuva ammattikoulutus, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoimakunnossapidon ammattilaiseksi. Asentajakokemus mekaanisten kunnossapitotehtävien parissa katsotaan eduksi. Toivomme, että pystyt kommunikoimaan tarvittaessa englannin kielellä ja muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antavat tiimiesimies Sauli Suoniemi puh. (02) 8381 2320 tai 0400 778 420 ja kunnossapitoinsinööri Tapio Ranta-Eskola puh. (02) 8381 2397 tai 040-756 0682.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 16.9.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!