(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Oletko vuorovaikutustaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen laite- ja koneasennuksen ammattilainen? Haemme nyt oma-aloitteista koneasentajaa vesivoimalaitoksiin Rovaniemelle. Asiakaskuntamme koostuu useista eri vesivoima- ja prosessiteollisuuden yhtiöistä.

Tehtävässä kuulut asennus- ja huoltopalveluryhmään, joka toteuttaa vesivoimalaitosten mekaanisten laitteiden, sekä hydraulisten järjestelmien vikakorjausta ja huoltoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu osallistuminen vesivoimalaitosten sekä teollisuuden mekaanisen osuuden laite- ja putkistoasennuksiin.

Tulet työskentelemään monipuolisessa ja mukavasti haastavassa tehtävässä vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Takaamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävä edellyttää teollisuudesta kone/laiteasentajana hankittua osaamista ja useamman vuoden kokemusta laiteasennuksista, hitsauksista, sekä hydrauliikkajärjestelmien vian hausta ja huollosta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää matkustushalukkuutta. Luonteeltasi olet työturvallisuusmyönteinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti vaihtelevissa asiakaskohteissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Juhani Kuusela puh. 0400 901 869 tai sähköpostitse juhani.kuusela@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 05.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.