(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Tehtävän kuvaus

Haemme venttiilitehtaallemme Vantaalle koneasentajaa venttiili- ja venttiiliyhdistelmien valmistukseen vakituiseen työsuhteeseen. Työt sisältävät mekaanisia, sähkö-, automaatio- ja instrumentointi-asennustöitä, sekä tuotetestausta ja tarkastusta. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.
 

Odotamme

Hakijoilta edellytämme kone- ja metallialan työtehtäviin sopivaa ammattikoulutusta, reipasta ja positiivista otetta työhön, sekä mielellään aikaisempaa kokemusta konepaja- tai prosessiteollisuudesta. Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta päivittäisessä toiminnassa sekä oma-aloitteisuutta. Tehtävissä vaaditaan suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävään kuuluu nostoja, joten nostoturvallisuus on erittäin tärkeää.
 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvässä tiimissä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi osana venttiiliyhdistelmien tuotantoprosessia. Saat meiltä hyvän ja perusteellisen perehdytyksen tehtäviin. Luonnollisesti saat myös ison yrityksen edut ja mahdollisuudet.
 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Mölsä +358 40 848 8536, puhelut ma-ke 2-4.7.2018 klo 12:00-14:00.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään to 19.7.2018. Luo profiili järjestelmään kohdasta "create account" ja liitä ansioluettelosi (Resume) profiiliisi.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.