(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Fortum Turbine and Generator Solutions (TGS) tarjoaa turbiini- ja generaattorikunnossapitopalveluja Suomessa sekä valikoiduilla kansainvälisillä markkinoilla.

Haemme koneasentajia vakituisiin työsuhteisiin. Työhönottopaikkasi tulee olemaan verstastilamme Naantalissa. Toimit koneasentajana monipuolisuutta vaativissa höyry- ja kaasuturbiinien sekä generaattoreiden huolto- ja korjaustehtävissä.Työ suoritetaan pääosin eri pituisina komennuksina asiakkaidemme tiloissa Suomessa ja ulkomailla, sekä myös turbiiniverstaallamme Naantalissa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn jossa saat mahdollisuuden kehittää erikoisosaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä. Pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä voimalaitosympäristössä, yhdessä erittäin ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa.

Odotamme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, vahvaa käytännönkokemusta turbiinien ja generaattoreiden kunnossapitotöistä, sekä matkustusvalmiutta. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään alla olevasta linkistä lähettämällä sähköinen hakemus 23.3.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Paakkonen, puh. 040 4851 193 perjantaina 16.3.2018 klo 14.00 - 16.00 ja keskiviikkona 21.3.2018 klo 14.00 - 16.00 tai ville.s.paakkonen@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.