(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja Vantaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Oletko kiinnostunut kunnossapidon asennus- ja huoltotehtävistä? Pidätkö liikkuvasta ja itsenäisestä työstä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme KONEASENTAJAA asiakkaallemme Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja työ sisältää myös reissaamista. Tämä on hyvä huomioida, sillä saatat olla toisinaan työmatkalla pari päivää tai jopa viikon kerrallaan. Taustaltasi voit olla koneasentajan lisäksi esim. autonasentaja, sillä tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio, ja työtehtäviin perehdytetään hyvin.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävä edellyttää annettujen ohjeiden noudattamista sekä huolellista ja laadukasta työn jälkeä. Sinulla on hyvä suomen tai englannin kielen taito. Arvostamme joustavuutta työajoissa, sillä työpäivät voivat venyä välillä yli 8 tunnin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja monipuoliseen asentajan tehtävään. Kyseessä on alkuun 6 kk määräaikaisuus Personalhusetin kautta, mutta sen jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 6.12.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Milla Vettenranta, puh. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä