(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja Vantaalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Oletko kiinnostunut kunnossapidon asennustehtävistä? Pidätkö liikkuvasta ja itsenäisestä työstä? Meillä on Sinulle duuni!

Haemme nyt koneasentajaa asiakkaallemme Vantaalle. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, ja työ sisältää myös reissaamista. Taustaltasi voit olla koneasentajan lisäksi esim. autonasentaja, sillä tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio, ja työtehtäviin perehdytetään hyvin.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että työskentelet oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävä edellyttää annettujen ohjeiden noudattamista sekä huolellista ja laadukasta työn jälkeä. Sinulla on hyvä suomen tai englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja monipuoliseen asentajan tehtävään. Kyseessä on alkuun 6 kk määräaikaisuus Personalhusetin kautta, mutta sen jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakkaalle. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 15.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Milla Vettenranta, puh. 050 411 7688, milla.vettenranta@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.