(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja Tampereen Sähkölaitokselle
Tampereen Sähkölaitos -yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, lähes 130-vuotias energia- alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissa työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Meillä on yli 140 000 asiakasta. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan näköalapaikalta.

Energia-yksikkö vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.

Haemme nyt Energia-yksikköön vakituiseen tehtävään

KONEASENTAJAA

voima-, lämpö- ja jäähdytyslaitosten kunnossapitotehtäviin.

Koneasentajan pääasiallisimpiin tehtäviin kuuluvat kunnossapidon lisäksi tuotantolaitosten koneiden ja laitteiden ennakko- ja vuosihuoltotyöt sekä vikakorjaukset ja häiriöselvitykset.

Päätoimipisteesi sijaitsee Lielahden voimalaitoksella, mutta asennustehtäviä tehdään eri kohteissamme ympäri Pirkanmaata. Toivomme, että työskentelytapasi on vastuuntuntoinen ja pystyt omatoimisesti kehittämään ratkaisuja yllättävissäkin ongelmatilanteissa. Pitkäjänteisyys, looginen ajattelukyky ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksi vikojen etsimiseen, analysoimiseen ja korjaamiseen liittyvissä tehtävissä. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. koneasentaja) sekä muutaman vuoden kokemus laitteiden ja koneiden korjaus-/huoltotehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää korkeaa turvallisuusorientoituneisuutta, tietoteknisten ohjelmien hallintaa sekä B-ajokorttia. Eduksesi katsotaan voima- tai lämpölaitoksien tuntemus, mutta saat myös tukea kasvaa ja kehittyä voimalaitos-ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle yhteen hiileen puhaltavan ja toisiaan tukevan työyhteisön sekä vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan. Työnantajana panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön viihtyvyys on meillä korkealla tasolla. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja pyrimme siihen, että jokainen pääsee työssään hyödyntämään omia vahvuuksiaan ja ideoitaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Sähkölaitoksella työpäällikkö Arto Juusela, puh. 040 588 0418 (12-23.3.18) sekä Sihdillä Tiinaleena Anttila, puh. 050 386 9841.

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi Sihdin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 31.3.2018 mennessä, osoitteessa www.sihti.fi.