(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja - Suomen Sokeri Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta koneasentajaa Suomen Sokeri Oy:n tehtaalle Kirkkonummen Kantvikiin. Tehtävänäsi on tehtaan tuotantolaitteiden ennakkohuoltojen toteuttaminen ja erilaiset kunnossapitotehtävät.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Kokemus mekaanisista asennuksista, hitsauksesta (Puikko/TIG) vianetsinnästä ja viankorjauksesta antavat hyvät lähtökohdat tehtävässä pärjäämiseksi. Erityisesti kokemus voimansiirtokomponenttien (esim. hihna-, ketju- ja hammaskäytöt) sekä pumppujen ja puhaltimien huolloista ja asennuksista on eduksesi.
Mikäli olet luonteeltasi tunnollinen ja tarkka työntekijä, jolle työturvallisuus ja haastavat työtehtävät ovat töissä tärkeitä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Osana 10 henkilön kunnossapitotiimiä pääset myös työskentelemään mukavien ja osaavien ammattilaisten kanssa.

Nyt on loistava tilaisuus päästä osaksi sokerituotteiden valmistusta perinteikkääseen suomalaiseen yritykseen, joka on osa Euroopan toiseksi suurinta sokeriyritystä, Nordzuckeria. Hae tehtävää nopeasti ja varmista paikkasi osana osaavaa työporukkaa monipuolisten työtehtävien parissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi
 
 
Meillä on juuret syvällä Suomen maaperässä, puhtaassa luonnossa. Me jalostamme sitä, mitä luonto tuottaa: puhtaaksi kiteytettyä energiaa ja mielihyvää. Me teemme sokeria niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillemme. Sokeri on meille elämän suola. 
 
Sucros Oy ja sen tytäryhtiö Suomen Sokeri Oy muodostavat yhdessä suomalaisen sokeriteollisuuden. Sucros vastaa sokerijuurikkaan viljelyttämisestä ja prosessoinnista Säkylän juurikassokeritehtaalla. Suomen Sokeri vastaa sokerin puhdistamo- ja pakkaustoiminnasta Kirkkonummella sekä tuotteiden markkinoinnista ja myynnistä. Tarjoamme työtä lähes 300 ammattilaiselle ja liikevaihtomme on noin 180 miljoonaa euroa. Olemme osa Nordzucker Groupia, Euroopan toiseksi suurinta sokeriyritystä. Nordzucker omistaa meistä 80 % ja suomalainen Apetit Oyj 20 %. 
 
Lisätietoa osoitteessa www.sucros.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Koneasentaja (Vantaa)


Sijainti:  KANTVIK


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA