(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja, Rambooms Oy
Rambooms Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020
Rambooms Oy on louhos-, kaivos- ja kiviainesteollisuuden laitteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Valmistamme tuotteitamme alan johtaville tuotemerkeille ja tuotteitamme on käytössä yli 80 maassa. Rambooms on osa Marakon Groupia. Koko konsernimme työllistää n. 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 20 miljoonaa euroa. Lue lisää www.rambooms.com.

Haemme Rambooms Oy:lle suorarekrytointina Koneasentajia vakituisiin työnsuhteisiin.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset metalliosien asennus- ja kokoonpanotehtävät. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää kuvanlukutaitoa sekä kokemusta suurien metallikappaleiden käsittelystä.

Toivomme sinulle olevan työhön soveltuva koulutus sekä ymmärrystä hydrauliikan perusteista. Myös hitsaustaidot ovat eduksesi. Olethan työotteeltasi oma-aloitteinen, huolellinen sekä ripeä. Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen päivätyön, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi kasvavan markkinajohtajan parissa. Rambooms Oy panostaa erityisesti työturvallisuuteen sekä laatuun. Tehtävässä on hyvä mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.