(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja Parmalle betoniteollisuuteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019Työn kuvaus:
 

Kiinnostaisiko koneasentajan tehtävät arvostetussa ja kasvavassa yrityksessä?  
 
Parma Oy on Suomen suurin betonielementtien valmistaja ja alan markkinajohtaja, joka toimii kymmenellä paikkakunnalla. Parma toteuttaa ekologisesti betoni- ja yhdistelmämateriaalipohjaista rakentamista suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle. Yritys tarvitsisi nyt Jyväskylän kupeeseen Uuraisten tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen
 


KONEASENTAJAA  
 
Tehtävänäsi on huoltaa ja korjata betoniteollisuuden koneita, jolloin toivommekin sinulta jo aiempaa kokemusta teollisuuden koneiden huoltamisesta. Teet työssäsi vianhakua, korjauksia sekä ennakkohuoltotoimenpiteitä, ja vastaat omalta osaltasi asiakkaan konekannan toimivuudesta sekä tuotannon jatkumisesta.
 
Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus, ja kokemus betoniteollisuuden parista antaa etumatkaa muihin hakijoihin. Sinulla on tekevä ja tarttuva asenne sekä halu päästä tekemään käsillä. Olet tottunut pitämään useampaakin lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja kykenet toimimaan tehokkaasti myös paineen alla ja kiireessä.
 


Miksi juuri Parma?  
Luvassa on haasteellisia ja vastuullisia työtehtäviä, kilpailukykyiset edut sekä hyvät urakehitysmahdollisuudet. Pääset mukaan todella ammattitaitoiseen ja mukavaan työporukkaan. Näissä hommissa pääset varmasti myös kehittämään itseäsi, ja nauttimaan työn hedelmistä.
 


Kiinnostuitko?  
Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa viimeistään 20.1.2019 rekisteröitymällä hakijaksi www.adecco.fi. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä hakemuksesi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tea Heinola puh. 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Koneasentaja


Sijainti:  KANGASHÄKKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Olga Jokinen


Toimipaikka:  Jyväskylä