(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja kokoonpanotyöhön
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Asiakkaamme Lahdessa tarvitsee lisää reippaita ja osaavia konekokoonpanijoita tuotantolaitokselle ja myöhemmin maailmalle asentamaan laitteet.

Koneasennukset tehdään valmiista esituotanto kappaleista asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Koneasentajamme myös suunnittelevat koneasennukset asiakkaan kanssa etukäteen huolellisesti, jotta kerralla saadaan valmista eikä myöhemmät muutokset olisi enää tarpeen.

Koneasentajamme luonnollisesti asentavat, hitsaavat ja tekevät muita tarpeellisia asennuksen kannalta tarpeellisia töitä paikan päällä niin kotimaassa kuin ulkomailla.
Myös jälkihuolto kuuluu palveluihimme.  
 
Hakijalla saisi olla myös kokemusta mutta jo oikean asenteen ja motivaation kanssa päästään eteenpäin !

Asiakkaamme arvostaa halua oppia uutta ja tai kehittää osaamistaan. Työskentelet ammattilaisten parissa, joten työ sopii myös aloittelevalle metallialantyöntekijälle.

Olet kiinnostunut koneiden kokoonpanosta, välillä korjauksesta ja työkalut pysyvät kädessä.

Tuotantotila sijaitsee kohtuullisten julkisten kulkuyhteyksien varrella, mutta oman auton käyttömahdollisuutta arvotetaan.

Odotamme työnhakijoilta:
- teknisten kuvien lukutaitoa
- mielellään alan ammatti- tai asennuskoulutusta
- eduksi voimassa olevia työturvallisuus- sekä tulityökortteja
- joustavuutta ja huolellisuutta
- oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan
- tiimityöskentelytaitoja
- suomen- ja englanninkielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjolla kokopäivätyötä 7-15.30 joustolla. Alkava työsuhde on aluksi vuokratyösuhde ja hyvälle työntekijälle tarjoutuu vakituisen työsuhteen mahdollisuus asiakasyrityksen palvelukseen.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Käsittelemme usein hakemuksia jo hakuajalla. Virallinen hakuaika päättyy 31.10.2018.