(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja (kokoonpanotyö)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kansainvälisesti merkittävä ja laadustaan tunnettu liikkuvien koneiden ja laitteiden valmistaja Pirkanmaalla. Etsimme heille nyt lisäkäsiä nimikkeellä

KONEASENTAJAA (kokoonpanotyö)

Työtehtävä tarjoaa mielenkiintoisen kokonaisuuden, jossa on mahdollisuus työskennellä ja kehittyä alan ammattilaisten parissa. Työtilat ovat miellyttävät, työilmapiiri viihtyisä ja osaamistasi arvostetaan.

Voit olla alalla pitkään toiminut henkilö tai juniorimpi osaaja, mutta toivomme Sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta mekaanisen asennuspuolen tehtävistä. Arvostamme erityisesti osaamista joko liikkuvien koneiden, hydrauliikan TAI kaapiston kokoonpanosta. Lisäksi toivomme reipasta asennetta työhön.

Aloitusta toivotaan alkuvuonna 2019 ja voimme sopia siitä tarkemmin yhdessä valitun henkilön kanssa. Hakemuksen tehtävään pääset jättämään osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Koneasentaja (kokoonpanotyö). Lisätietoja tehtävästä saat konsultiltamme: eveliina.peltoniemi@temp-team.fi.