(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja KESÄTYÖ
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haemme asiakkaallemme koneasentajia Espooseen kesän ajaksi monipuolisiin asennustehtäviin voimalaitosympäristöön.

Koneasentajana työskentelet ammattitaitoisten työkavereiden mukana monipuolisissa ja vaativissa höyry- ja kaasuturbiinien sekä generaattoreiden huolto- ja korjaustehtävissä. Työt tehdään pääosin eri pituisina komennuksina asiakkaiden tiloissa Suomessa ja ulkomailla, sekä korjaamolla Espoossa.

Hakijoilta odotamme jonkin teknisen alan valmista tai meneillään olevaa koulutusta (esimerkiksi kone- ja voimalaitostekniikan alalta). Kokemus koneasennustehtävistä luetaan eduksesi. Olethan hakijana positiivisen asenteen omaava innokas henkilö, jolla on aitoa kiinnostusta turbiinilaitosten kunnossapidon parissa työskentelyä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää luoteensa vuoksi matkustusvalmiutta Suomen sisällä ja ulkomailla. Vaadimme suomen ja englannin kielen osaamista, sekä vähintäänkin B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisten työkavereiden kannustuksessa. Tehtävässä pääset tutustumaan höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin voimalaitosympäristössä.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Työt alkavat täyspäiväisesti toukokuun aikana, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa rekrytoinnista antaa Markus Korpela puh. 0504648493 (arkisin klo 12-13).