Koneasentaja Helsingin Satama Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Oletko kone- ja metallialan monipuolinen osaaja? Haluatko päästä mielenkiintoisten työtehtävien pariin meren äärelle?

Haemme nyt ammattitaitoista koneasentajaa rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa.

Helsingin satama on Suomen ulkomaankaupan ja matkustajaliikenteen pääsatama. Satama palvelee Helsingin seudun ja koko maan elinkeinoelämää ja hyvinvointia. Helsingin Satama Oy johtaa ja kehittää satamatoimintaa yhteistyössä toimijoiden kanssa sekä tuottaa kokonaisuutta tukevia palveluita. Helsingin Satama Oy on Helsingin kaupungin omistama osakeyhtiö. Vuonna 2020 Helsingin Sataman liikevaihto oli noin 67 MEUR ja henkilöstön määrän n. 80. Sataman tavoite on olla maailman toimivin satama. Luoda liikkuvuutta ja arvoa. Kestävästi. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaa. www.portofhelsinki.fi 

Työpäiväsi

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista satama-alueen kone- ja metallialan työtehtävistä, kuten sataman koneiden ja laitteiden mekaanisista asennus-, korjaus- ja huoltotöistä, sekä teräsrakenteiden kokoonpanosta ja hitsauksesta. Työhösi kuuluvat myös yhteydenpito eri osastojen ja sidosryhmien kanssa. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.15. Valittavalta henkilöltä edellytetään kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työhön voi kuulua satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä. B-ajokortti on työtehtävään välttämätön, sillä työtehtävät vaihtelevat eri satamanosien välillä.

Toivomme sinulta

  • Kone- tai metallialan koulutusta, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hydrauliikkaosaamista
  • Konepiirustusten ja kaavioiden lukutaitoa
  • Koneautomaation ja mekatroniikan tuntemusta
  • Yhteistyökykyä sekä oma-aloitteista työasennetta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja
  • Katsomme eduksi myös kokemuksen nostureiden tai teollisuuden kunnossapidosta

Tarjoamme sinulle

Helsingin Satama tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan sekä ammattitaitoasi vastaavan palkan vakavaraisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, missä pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tueksesi yhteen hiileen puhaltavan, huipun työporukan. Työsuhde alkaa vuoden määräaikaisuutena, jonka jälkeen työllistyt suoraan Helsingin Sataman kirjoille. Tällöin saat myös käyttöösi heidän kattavat henkilöstöetunsa. Ennen työsuhteen alkua sinulle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneasentaja, koneenasentaja, kunnossapitoasentaja, asentaja, metallityöntekijä, hitsaaja, huoltoasentaja, kunnossapito

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot