(Poistunut julkaisusta)

Koneasentaja elintarviketeollisuuden tehtaalle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Haemme asiakkaallemme koneasentajaa elintarviketeollisuuden tehtaalle Järvenpäähän 3-vuorotyöhön.

Koneasentajana vastaat tuotantolaitteiden kuten pakkauskoneiden, sekä kuljettimien mekaanisesta ja sähköisestä kunnossapito- ja huoltotehtävistä asiakasyrityksemme elintarviketeollisuuden tehtaalla Järvenpäässä. Varmistat omalla toiminnallasi tuotannon mahdollisimman hyvän toiminnan ja häiriötilanteissa teet vian etsintää, sekä korjaustöitä. Työt tehdään arkisin kolmessa vuorossa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista (esim. kone- tai sähköasentajan) koulutusta. Aiempi kokemus asennus-, huolto-, sähkö-, ja/tai kunnossapitotehtävistä luetaan eduksi. Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on halu oppia, omatoiminen työskentelytapa, sekä ongelmanratkaisukyky. Alussa saat kattavan perehdytyksen, joten työtehtävä soveltuu myös uransa alkupuolella olevalle henkilölle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn teollisuuden kunnossapidon ja huollon parissa. Työssä saat vastuuta osaamisen ja oppimisen mukaan.

Jätäthän hakemuksen pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela puh. 050 464 8493 ja sähköpostitse markus.korpela@barona.fi.