(Poistunut julkaisusta)

Koneajotaitoisia lumityöntekijöitä Lahteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme asiakkaallemme RTK-Palvelu Oy:lle reippaalla asenteella varustettuja ja koneajotaitoisia lumityöntekijöitä sesonkiin Lahden alueelle.

Lumityöntekijänä toimit osana kiinteistönhuollon tiimiä. Töitä on tarjolla keikkaluontoisesti kelien mukaan marras-huhtikuussa.

Toivomme sinulta ripeää otetta töihin ja motivoitunutta asennetta. Aiempi kokemus kiinteistöalan koneajosta, sekä ajokortti ovat työssä menestymisen kannalta välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätienesteihin hyvässä tiimissä, sekä hyvät työsuhde-edut.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus suoraan tästä linkistä, tai osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy