Koneajotaitoisia kesätyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Etsimme koneajotaitoisia kesätyöntekijöitä eri toimipisteisiimme pääkaupunkiseudulle

Etsimme toimipisteisiimme innokkaita logistiikka-alan kokemusta kerryttäneitä trukkikuskeja pääkaupunkiseudulle. Voit olla alan konkari tai muutaman työharjoittelun suorittanut logistiikka-alan perustutkintoa suorittava opiskelija. Työt painottuvat työntömasto- ja vastapainotrukilla sekä korkeakeräilijällä suoritettaviin tehtäviin. Kesän jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkaa niin osa-aikaisena opiskelujen ohella kuin säännöllisemmissäkin töissä.

Töitä tehdään toimipisteestä riippuen eri vuoroissa ja ajoittain viikonloppuisin. Palkka määräytyy eri asiakkuuksien käyttämien työehtosopimuksien mukaan.

Työssä menestyäksesi toivomme aikaisempaa kokemusta koneajosta ja logistiikka-alasta. Eduksesi katsotaan työhön soveltuva tutkinto. Työpersoonaltasi olet kehittymishaluinen, oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Kerrothan hakemuksessasi omista vahvuuksistasi, aiemmasta kokemuksestasi sekä siitä, mille ajanjaksolle etsit töitä.

 

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti klikkaamalla Hae tähän työpaikkaan.

 

Mico Syrjäpalo

Rekrytointikoordinaattori

mico.syrjapalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: pääkaupunkiseutu
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425056
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa