(Poistunut julkaisusta)

Koneajotaitoinen varastotyöntekijä, Ramirent
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  RAMIRENT on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 820 työntekijää 293 toimipaikassa yhteensä kymmenessä maassa Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (RMR1V).
 
Ramirent - Konevuokraamo palveluksessasi www.ramirent.fi
 
Haemme nyt heidän osaavien ammattilaistensa joukkoon koneajotaitoista varastotyöntekijää.
 
Työ on aluksi kokoaikainen 8 kk:n määräaikaisuus ja hyvän tekijän kohdalle sattuessa töitä on tarjolla pidemmäksikin aikaa. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan, muut työsuhdeasiat kaupan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on päivätyötä. 
 
Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta varaston tehtävistä sekä jo hieman kokemusta rakennustyömailla käytettävistä laitteista ja koneista. Edellytämme koneajotaitoa (esim. trukki, kurottaja, pyöräkuormaaja) sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia.
 
Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa tarttua itsenäisesti työtehtäviin ns. kympin ominaisuudessa. Olet tottunut hektiseen työtahtiin sesonkien aikana.
 
Tehtäviisi kuuluu pihavaraston hoitamista ja ylläpitämistä, asiakkaiden tilausten lastaamista sekä kuormien purkamista. Vastaat muun varastotiimin toiminnasta, jaat tehtäviä ja pidät hektisen arjen langat käsissäsi.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 10.03.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu