(Poistunut julkaisusta)

Koneajotaitoinen varastotyöntekijä asiakkaallemme
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme koneajotaitoista varastotyöntekijää.
 
Työ on aluksi kokoaikainen 8 kk:n määräaikaisuus, mutta työn jatkuminen syksyn 2019 yli on hyvin todennäköistä. Palkkaus on sopimuspalkkaus ja muut työsuhdeasiat kaupan työehtosopimuksen mukaisesti.
 
Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. kuljetusalalta) ja aikaisempaa työkokemusta varaston tehtävistä. Joukosta erotut jos kokemusta löytyy rakennustyömailla käytettävistä laitteista ja koneista. Edellytämme koneajotaitoa (esim. trukki, kurottaja, pyöräkuormaaja) sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia.
 
Teet työtäsi asiakaspalveluasenteella ratkaisukeskeisesti ja laatu edellä, sillä asiakkaamme on enemmän kuin koneidensa summa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot moninaisissakin työyhteisöissä ja sopeudut nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Olet joustava, sitoutunut ja luotettava tekijä, joka osaa niin vaadittaessa tarttua itsenäisestikin työtehtäviin. Olet tottunut hektiseen työtahtiin sesonkien aikana.
 
Tehtäviisi kuuluu pihavaraston hoitamista ja ylläpitämistä, asiakkaiden tilausten lastaamista sekä kuormien purkamista.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä näyttämään osaamistasi ammattilaisten joukossa alan johtavassa yrityksessä. Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 18.11.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, p. 040 649 3121, sanna.raisanen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Koneajotaitoinen varastotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu