(Poistunut julkaisusta)

Koneajotaitoinen ulkoaluetyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Haemme nyt kokenutta lumityö-, hiekoitus- ja imulakaisukoneiden KULJETTAJAA keikkatyöhön Keravalle.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 


Meillä vastaat koneella tehtävistä lumitöistä sekä imulakaisukoneen käytöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta näiden koneiden käytöstä sekä huolloista. Lisäksi tarvitset ajokorttia ja omaa autoa. Sinulla on joustava asenne sekä hyvä fyysinen kunto. Kokemus päivystys- ja hälytystyöstä luetaan eduksi. Työtä tehdään keikkaluontoisesti tarpeen mukaan. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2018 asti.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 4.3.2018. Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.  


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.
www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -