(Poistunut julkaisusta)

Koneajotaitoinen kiinteistönhuoltomies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019
Etsimme nyt koneajotaitoista kiinteistönhuollon työntekijää tiimiimme Helsingin kantakaupunkiin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastuullesi kuuluu talvisin mm. lumityöt ja muina aikoina imulakaisukoneen ja muiden työkoneiden (esim. Wille pesuvarusteilla) käyttö. Osallistut myös kiinteistöjen pienimuotoisiin huoltotehtäviin, joihin opastetaan erikseen. Työaika tehtävässä sijoittuu pääosin arkipäiviin, mutta esimerkiksi talviaikaan lumityöt voivat alkaa aikaisin, yöaikaan. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista koneenajotaitoa sekä ammattitaitoa kiinteistönhuollon työkoneiden (trimmerit, ruohonleikkurit) pienimuotoiseen huoltamiseen ja vikakorjauksiin. Tarvitset B-ajokortin, sekä mahdollisuuden käyttää omaa autoa työaikojen vuoksi. Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. 


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Petri Manninen, petri.manninen@iss.fi tai puh. 040 5486883 arkisin klo 8 -16 välisenä aikana. 

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi.Hakuaika päättyy 9.10.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -