(Poistunut julkaisusta)

Koneajotaitoinen kiinteistönhuollon kausityöntekijä Kemiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020
Etsimme Kemiin talvikaudelle Willen kuskin paikalle   KIINTEISTÖNHUOLLON KAUSITYÖNTEKIJÄÄ   tarvittaessa töihin kutsuttavaan ja määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2021 asti. Työt alkavat viimeistään ensilumen sataessa. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Mitä tehtäväsi pitävät sisällään?
Työtehtäviisi konekuskina kuuluu huolehtia lumen poistosta ja hiekoituksista auto- ja jalankulkureiltä sekä piha-alueilta kiinteistötraktorilla. Työvuorot sijoittuvat lumen tulon mukaan satunnaisesti kaikille viikonpäiville, ja yleensä työt alkavat varhain aamulla.   Mitä tarvitset tehtävässä?
Sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistötraktorilla ajamisesta sekä hyvä turvallisuusajattelu. Tehtävässä tarvitset myös B-ajokorttia ja suomen kielen taitoa.   Kiinnostuitko?
Jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta hae tehtävään 20.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Ilpo Isomäki 040 301 3606.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.