(Poistunut julkaisusta)

Koneajotaitoinen kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme sopivaa

KONEAJOTAITOISTA KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen kokoaikatyöhön Kuopioon. Tässä tehtävässä työskentelet kiinteistöhuollon ulkotöissä ja vuodenajasta riippuen aina jonkin kiinteistönhoidon koneen puikoissa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-16 välillä, mutta esimerkiksi talvikaudella töitä paiskitaan lumitilanteen mukaan, myös yöllä. Työ sisältää esimerkiksi talvikaudella piha-alueiden koneellista aurausta ja hiekoitusta. Lumettomaan vuodenaikaan porskuttelet menemään esimerkiksi imulakaisukoneella.

Edellytämme kokemusta kiinteistönhoidon koneista, kuten kiinteistötraktoreista ja imulakaisukoneista. Työskentelyotteesi on aikaansaava ja asiakasystävällinen, lisäksi ymmärrät myös käyttämäsi laitteiston sielunelämästä jonkin verran. Otat työturvallisesti huomioon myös muut kohteissa ja liikenteessä liikkujat. Tehtävässä tarvitset vähintään B-ajokortin ja lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle.

Lassila & Tikanojalla saat monipuolisen kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Ovatko koneet sinun juttusi? Siinä tapauksessa laita ihmeessä hakemusta tulemaan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan että vastaanotamme hakemuksia ainoastaan kotisivujemme kautta.