(Poistunut julkaisusta)

Kone- tai teollisuusasentaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020
Etsimme asiakkaallemme koneasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuva on monipuolinen sisältäen erilaisten tuotantokoneiden huoltoon, korjaukseen ja asennukseen liittyviä tehtäviä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Aikaisempi kokemus laakeriasennuksista, kokoonpanoista ja koneistettujen osien viimeistelystä ovat eduksi. Pystys sopeutumaan monipuoliseen ja vaihtelevaan työnkuvaan. Puhut ja kirjoitathan sujuvasti suomea.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaikka asiakkaamme sijaitsee hyvillä kulkuyhteyksillä Kauttualla, on oman auton käyttömahdollisuus työaikojen vuoksi lähes välttämätöntä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan Euran talousalueen suurella ja vakaalla työnantajalla. Pitkäaikainen työsuhde tarjolla, jossa riittää halutessasi töitä eläkeikääsi saakka. Toimenkuvaa on mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Täytä hakemus oheisesta linkistä pikaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia päivittäin. Lisätietoja saat kysymällä Jasmina Vaakanainen puh. 050 363 7050 tai jasmina.vaakanainen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.