(Poistunut julkaisusta)

KONE Kesäharjoittelija, Työnjohtaja-harjoittelija
KONE

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haluaisitko työskennellä yhdessä mielenkiintoisimmista teollisuusyrityksessä – yrityksessä, jolla on juuret syvällä kotimaisessa peruskalliossa, vahva kansainvälinen näkyvyys ja halu uudistua? Oletko etsimässä harjoittelupaikkaa, jossa hyödyntää koulussa oppimaasi? Jos kyllä, on aika tehdä siirtosi! 

Etsimme paraikaa Työnjohtaja-harjoittelijaa Helsinkiin, Turkuun sekä Kuopioon että Jyväskylään . Kesäharjoitteluiden kesto on kolmesta neljään kuukauteen ja aloituspäivämäärät sijoittuvat huhti- ja kesäkuun väliselle ajalle toiveitasi kunnioittaen. 

Tuotannon työnjohtaja harjoittelijana avustat työnjohtoamme  käynnissä olevien hissiprojektien läpiviennistä ja niihin liittyvien hissiteknisten töiden valvonnasta rakennuskohteissa sinulle valituissa kohteissa. 

Tehtäviisi kuuluu lisäksi hissien asennusten työnjohdon muu avustaminen sekä uusien ja modernisoitavien laitteiden suunnittelun ja myynnin tuki. Oleellinen osa tehtävää on asiakaspalvelu sekä työturvallisuus, jossa tukenasi on muun muassa KONEen menetelmäkehitys. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sitoutumista asiakaspalveluun, toiminnan laadun kehittämiseen ja sovittujen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen. 
 
Taidot, koulutus ja kokemus 

  • Ihmissuhde- ja esimiestaitoja 

  • Soveltuvaa teknistä peruskoulutusta 

  • Englannin kielen taitoa ​

Etsimme opiskelijoita, jotka osoittavat 

  • Kiinnostusta ymmärtää kuinka teollisuusorganisaatiot ja -tiimit toimivat 

  • Kiinnostusta työskennellä globaalissa ja monikulttuurisessa työympäristössä  

  • Oma-aloitteisuutta  

  • Sitoutumista auttaa asiakasta jokaisessa tilanteessa  

  • Intohimoa luoda ja tehdä yhteistyötä kollegoiden ja eri yksiköiden kanssa. ​

Mitä Tarjoamme? 

Meillä on päämäärä tarjota esteetöntä liikkumista ihmisille niin rakennuksissa kuin kaupungeissa. Tarjoammekin mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa globaalissa innovatiivisessa yrityksessä. Meillä on mukaansatempaava ja rento ilmapiiri, jossa yksilöiden kunnioitus on avainasemassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä ja organisaatiota sekä kehittää omaa osaamistasi. Korostamme yhteistyön merkitystä – tarjoamme mukavia ja tukevia kollegoita koko harjoittelusi ajalle. 

Ready to join our flow? 
 
Jos olet kiinnostunut työskentelemään KONEella kesällä 2021, lähetäthän meille ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF muodossa ositteessa https://www.kone.com/fi/kone-uralle viimeistään 31. tammikuuta 2021.