(Poistunut julkaisusta)

KONE Kesäharjoittelija, Tuotannon työntekijä
KONE

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haluaisitko työskennellä yhdessä mielenkiintoisimmista teollisuusyrityksessä – yrityksessä, jolla on juuret syvällä kotimaisessa peruskalliossa, vahva kansainvälinen näkyvyys ja halu uudistua? Oletko etsimässä harjoittelupaikkaa, jossa hyödyntää koulussa oppimaasi? Jos kyllä, on aika tehdä siirtosi!

Etsimme paraikaa Kesäharjoittelijoita eri tehtäviin Hissitehtaallemme, Hyvinkäälle. Kesäharjoitteluiden kesto on kolmesta neljään kuukauteen ja aloituspäivämäärät sijoittuvat huhti- ja kesäkuun väliselle ajalle toiveitasi kunnioittaen.

Tuotannon kesäharjoittelijana pääsisit hyödyntämään opintojasi sähkö-, metalli- tai automaatiopuolelta.

Työnkuvaus tarkentuu myöhemmin lopullisia valintoja tehdessä soveltuvuutesi ja osaamisesi perusteella. Työskentelisit joka tapauksessa joko koritehtaan kalustuslinjoilla hissikorien asennus- ja kalustustehtävissä tai hissinmoottoreiden kokoonpano- ja tuotantolinjoilla. Olet yhdessä tiimisi kanssa vastuussa hissien oikea-aikaisesta valmistumisesta.

Etsimme opiskelijoita, jotka osoittavat

  • Kiinnostusta ymmärtää kuinka teollisuusorganisaatiot ja -tiimit toimivat
  • Kiinnostusta työskennellä globaalissa ja monikulttuurisessa työympäristössä
  • Oma-aloitteisuutta
  • Sitoutumista auttaa asiakasta jokaisessa tilanteessa
  • Intohimoa luoda ja tehdä yhteistyötä kollegoiden ja eri yksiköiden kanssa.

Mitä Tarjoamme?

Meillä on päämäärä tarjota esteetöntä liikkumista ihmisille niin rakennuksissa kuin kaupungeissa. Tarjoammekin mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa globaalissa innovatiivisessa yrityksessä. Meillä on mukaansatempaava ja rento ilmapiiri, jossa yksilöiden kunnioitus on avainasemassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä ja organisaatiota sekä kehittää omaa osaamistasi. Korostamme yhteistyön merkitystä – tarjoamme mukavia ja tukevia kollegoita koko harjoittelusi ajalle.

Ready to join our flow?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään KONEella kesällä 2021, lähetäthän meille ansioluettelosi sekä hakemuskirjeesi PDF muodossa ositteessa https://www.kone.com/fi/kone-uralle viimeistään 31. tammikuuta 2021.