(Poistunut julkaisusta)

Kone-, kalusteasentaja PK-seudulle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Toimenkuva
ASIAKKAAMME on kotimainen perheyritys, joka on erikoistunut pesulakoneiden ja kuivauslaitteiden valmistukseen, maahantuontiin ja markkinointiin Suomessa ja lähialueilla. Suuri osa laitteista valmistetaan itse ja niiden kestävyys sekä helppokäyttöisyys on todistettu jo useilla markkinoilla. Asiakkaamme tuotteita toimitetaan esim. kiinteistöpesuloihin, hoitolaitoksiin ja kaupallisiin pesuloihin.

TOIMIT monipuolisissa kone- ja kalusteasennustehtävissä PK-seudun alueella uudisrakennus ja/ tai saneerauskohteissa. Työskentelet pääasiassa työparin kanssa, mutta tarvittaessa myös itsenäisesti.
Odotamme sinulta
TOIVOMME sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä energistä otetta työntekoon. Tehtävässä ei esim. vaadita sähköalan osaamista, mutta se katsotaan hakijalle eduksi. Asiakkaamme tarjoaa alkuun kattavan perehdytyksen. Työtehtävien menestyksekäs hoito edellyttää itsenäistä ja vastuullista otetta, asiakaspalvelutaitoa sekä hyvää suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
TARJOAMME kokoaikaisen ja määräaikaisen työsuhteen, kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Pyydämme esittämään palkkatoiveen hakemuksen yhteydessä.

TOIMI PIAN ja täytä sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja hae ”Kone-, kalusteasentaja PK-seudulle” –tehtävää. Muistathan liittää hakemukseen erillisen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Voit myös tarvittaessa lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa VMP:llä HR-asiantuntija Juha Mattila. Lisätiedustelut sähköpostilla juha.mattila@vmp.fi.
Kesto
Arviolta 31.12.2018 saakka ja mahd. jatko
Lisätietoja
Juha Mattila, Juha.Mattila@vmp.fi, 040 307 5108
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.02.2018 mennessä.