(Poistunut julkaisusta)

Kone- ja tuotantotekniikan alan ammatillinen ohjaaja
Hyria koulutus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa.
Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle ammatillisen ohjaajan tehtävä.

Haemme ammatillista ohjaajaa kone- ja tuotantotekniikan alalle ensisijaisesti Hyvinkään toimipisteeseen. Ammatillinen ohjaaja työskentelee koneistajiksi ja hitsareiksi opiskelevien opiskelijoiden kanssa.  Ammatillisen ohjaajan työnkuvaan kuuluu opiskelijoiden tukeminen ja ohjaaminen käytännön työtehtävissä. Ohjaaminen on opiskelijan henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen antamista sekä opiskelijaryhmien ohjaamista. Ohjaaja toimii opettajien työparina. Työ on sekä itsenäistä ohjaustyötä että tiimityötä ammatillisten opettajien ja ohjaajien kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös muita koulutusosaston toimintaan ja opiskelijahyvinvointiin liittyviä työtehtäviä opettajien ja koulutuspäällikön kanssa yhteistyössä. 

Työtehtävän hoitaminen edellyttää alan koulutusta (hitsaus, koneistus) ja käytännön monipuolista osaamista kone- ja tuotantotekniikan alan työtehtävistä. Eduksi luetaan kokemus nuorten kanssa työskentelystä ja ohjauksesta, hyvät työelämäverkostot ja vankka käytännön osaaminen.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ammatilliset ohjaajat kuuluvat hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöön ja työsuhteen ehdot määrittyvät sen mukaisesti. Ammatillisen ohjaajan tehtäväkohtainen palkka määritellään yksityisen opetusalan työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaisesti. 

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.