(Poistunut julkaisusta)

Kone- ja laitesuunnittelun insinööri
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Laajennamme toimintaamme ja haemme Tampereen toimistoomme Kone- ja laitesuunnittelun insinöörejä. Olet koulutukseltasi DI tai insinööri ja sinulla on muutaman vuoden suunnittelukokemus teollisuuden tai suunnittelutoimistojen tuotekehityksen toimeksiannoista. Hallitset hyvin vähintään yhden nykyaikaisista suunnitteluohjelmistoista ja sinulla on kokemusta teollisten tuotteiden suunnittelusta. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi työryhmän jäsenenä sekä kykenet itsenäiseen projektityöskentelyyn. Tulet hyvin toimeen englannin kielellä ja kykenet joustavasti mukautumaan erilaisiin toimintaympäristöihin.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi haastavien projektien parissa, joissa yhdistyy monipuolinen teknisen alan osaaminen. Toimipisteemme sijaitsee Tampereen Hatanpäällä lähellä asiakkaitamme.

Hae paikkaa osoitteessa www.elomatic.com/tyopaikat. Jätä hakemuksesi pikaisesti tai viimeistään 15.6.2018 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja antaa Martti Tryyki +358 50 362 4142, martti.tryyki@elomatic.com Yhteydenotot arkisin klo 12 - 14 välillä.

Työpaikan osoite: ELOMATIC Oy, Hatanpäänkatu 1A, 33900 Tampere, FINLAND