(Poistunut julkaisusta)

Kone-esittelijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

J-Trading Oy Ab on suomalainen, vuonna 1982 perustettu perheyritys Vantaan Koivuhaassa.. Yritys on yksi Suomen johtavista suurteholeikkureiden ja kiinteistökoneiden maahantuojista ja on erikoistunut ympäristötuotteiden markkinointiin ja jälkipalveluihin. Katso lisää www.j-trading.fi

Haemme nyt asiakkaallemme Oy J-Trading Ab:lle innokasta ja ahkeraa KONE-ESITTELIJÄÄ tulevalle kesä-syyskaudelle. Työtehtävä on määräaikainen, huhtikuun lopusta elokuun puoleen väliin 2018.

Työssäsi liikut autolla ja perävaunulla pääasiassa Uudenmaan alueella. Esittelet J-Tradingin koneita ja laitteita heidän asiakkailleen ja omalla positiivisella asiakaskohtaamisella edesautat kaupan syntyä. Koneisiin ja laitteisiin saat kattavan perehdytyksen ja ajokoulutuksen sekä myynnin täyden tuen.

Edellytämme hakijoilta:

- Vähintään B-ajokorttia, C-kortti tai pikku E katsotaan eduksi
- Asiakaspalvelutaitoa ja kykyä kohdata erilaisia ihmisiä
- Intoa oppia ajamaan erilaisia koneita ja laitteita
- Teknistä kiinnostusta ja kykyä omaksua uutta
- Itsenäistä työotetta
- Positiivista can-do asennetta
- Työkokemus myynnin parista tai tekniseltä alalta katsotaan eduksi

J-Trading tarjoaa sinulle:

- Hyvän ja kattavan perehdytyksen työtehtävään
- Kuukausipalkan sekä lounasedun
- Itsenäisen, liikkuvan työn alan huippumerkkien parissa
- Auton ja perävaunun käyttöösi

Jos koet että olet J-Tradingin huippu kone-esittelijä, täytä hakemus ja liitä siihen cv sekä palkkatoive. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten toimi pian ja pidennetty kesätyöpaikka voi olla juuri sinun!

Kysymyksiin vastaa Susanne Gustafsson / Rekrytointipalvelu Sihti Oy arkisin alkaen 26.2 kello 9-16.00 p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi