(Poistunut julkaisusta)

Kone-/autosähköasentaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kone-/autosähköasentajaa Kangasalle.

Tehtävä sisältävää raskaan kaluston asennustöitä (mm. paineilma- ja sähköasennustyöt). Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan huolellista ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Tehtävässä edellytetään jonkin verran kokemusta ajoneuvojen/koneiden sähköasennuksista. Tehtävä sopii myös työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, sillä tehtävään sisältyy kattava perehdytys kokeneen asentajan parina.

Työaika on arkisin klo 7-16 välillä (40 h/vko). Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.