(Poistunut julkaisusta)

Kone-/ajoneuvoasentaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kone-/ajoneuvoasentajaa Kangasalle. 

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä toimeen tarttuvaa ja positiivista työskentelyasennetta.    

Tehtävässä edellytetään alalle soveltuvaa tutkintoa, aiempaa asennuskokemusta tai alan harrastuneisuutta. Tehtävä sopii myös työuraansa aloittelevalle asentajalle.

Tehtävässä on eduksi jos on kokemusta raskaan kaluston asennuksesta, hitsauksesta ja/tai hydrauliikasta.

Kyseessä on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.