(Poistunut julkaisusta)

Konduktööri (koulutushaku), Oulu
VR Matkustajaliikenne

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Oletko sinä henkilö, jonka sydän sykkii asiakaspalvelulle, kaipaat liikkuvaa työtä ja sopeudut vuorotyöhön?  Konduktöörit ovat henkilöstöryhmä joka ei esittelyjä kaipaa. Nyt haemme vahvistusta huippuammattilaisten porukkaan, ihmisiä jotka eivät arastele laittaa persoonaansa peliin!

Haemme konduktöörin työstä innostuneita henkilöitä syyskuussa 2018 alkavaan koulutukseen, jossa annamme eväät menestyksekkääseen uraan rautateillä.

Konduktöörit työskentelevät VR:n kaukoliikennealueella ja toimivat asiakaspalvelutehtävissä junissa ja laiturialueilla huolehtien asiakkaistamme. Työ on vastuullista ja epäsäännöllistä vuorotyötä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. 

Tarjoamme kurssille valituille ja sen hyväksytysti suorittaneille työn asiakaspalvelutehtävissä, vaihtelevassa työympäristössä ja dynaamisessa työyhteisössä. Työtä tehdään osa-aikaisesti, epäsäännöllisessä vuorotyössä 90 h/3 vko (vrt. kokoaikainen 115 h/3 vko) .  

Toivomme hakijalta
Viihtyäksesi ja menestyäksesi tehtävässä, sinun tulee olla asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Paineensietokykysi mahdollistaa toiminnan odottamattomissakin tilanteissa järkevästi. Viihdyt vaihtelevassa ja liikkuvassa toimintaympäristössä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja aikataulusi sekä elämäntilanteesi mahdollistavat työskentelyn vaihtelevissa työvuoroissa. Tulet toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja pyrit parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun tiukankin paikan tullen. Konduktöörin työ on seisomatyötä liikkuvassa junassa, mikä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Katsomme aiemman asiakaspalvelu- ja vuorotyökokemuksen eduksesi, mutta oma motivaatio ja asenne ratkaisevat.

Koulutukseen valinta edellyttää, että valituilla on soveltuva terveys (mm. virheetön värinäkö ja hyvä kuulo). Rekrytointivaiheessa tullaan arvioimaan terveydentila ja soveltuvuus tehtävään. Arvioinnit, haastattelut ja terveystarkastukset järjestetään maalis-kesäkuussa. Lue tarkemmin tehtävän edellytyksistä ja terveydentilavaatimuksista Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin sivuilta: www.trafi.fi/rautatiet/kelpoisuus

Tule mukaan tekemään mielekästä asiakaspalvelutyötä kehittyvässä työympäristössä ja mukavassa työporukassa. Tervetuloa VR:lle!

Lisätietoja konduktöörin työstä antaa palveluesimies Teemu Manninen, puh. 040 8645 287 tai sähköpostitse teemu.manninen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 25.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja

mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra täydentää palvelua junissa ja asemilla. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.