(Poistunut julkaisusta)

Kondiittori/kylmäkkö Cafe Amandaan Helsinkiin (1219)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Oletko intohimoinen asiakaspalvelija, joka nauttii aidosti jokaisesta asiakaskohtaamisesta? Nautitko siitä, että kädenjälkesi näkyy herkullisissa ja houkuttelevissa kahvila- ja kokoustuotteissa? Oletko toiminut kokkina, kylmäkkönä tai leipuri-kondiittorina?

Jos vastasit kyllä ja lisäksi omaat visuaalista silmää, pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä otat vastuun työstäsi, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme marraskuussa Etelä-Esplanadille avattavaan Cafe Amandaan asiakaspalvelua rakastavaa

KONDIITTORI/ KYLMÄKKÖÄ

Cafe Amandan Sydämeksi

Cafe Amandaan tulee kahvila-viinibaari, kokous- ja juhlapalvelut sekä aula- ja siivouspalvelut.

Vastuullasi ovat kahvila- ja kokoustuotteiden valmistus sekä asiakaspalvelu. Teet myös raaka-ainetilaukset, inventoinnit sekä osallistut juhla-/iltatilaisuuksien järjestämiseen. Olet innokas osallistumaan tarvittaessa myös kohteen muihin tehtäviin kuten aulapalveluun. Olet tärkeä osa Amandan huipputiimiä, jossa autamme toinen toisiamme.

Amanda on arvokiinteistö, jolla on perinteikäs historia. Amandassa moderni desing-sisustus kohtaa arvokiinteistön charmin. Talo on sisältä täysin uudistettu ja tulee palvelemaan kansainvälisiä yrityksiä ja asiakkaita. Tutustu Amanda-kiinteistöön tästä: https://toimitilat.varma.fi/kiinteistot/helsinki-espan-amanda

Odotamme

Toivomme sinulta ravintola-alan koulutusta ja noin 2-3 vuoden työkokemusta. Palvelet asiakkaita sydämellisesti niin suomeksi kuin englanniksi sekä mahdollisesti myös muilla kielillä.

Olet ripeä ja yhteistyökykyinen. Ymmärrät erikoisruokavalioiden tärkeyden ja neuvot mielelläsi asiakkaita. Olet aidosti visuaalinen ja ylpeydellä haluat luoda kauniin esillelaiton. Haluat kasvaa ravintola-alalla ja edetä urallasi. Sinulla on hygieniapassi, anniskelupassi ja mahdollisesti myös anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyys. Perehdytämme sinut mielellämme raaka-ainetilauksiin sekä varaston hallintaan tarvittaessa. 

Koska Amandan aula on vartiointiaula, olet valmis osallistumaan vartijakurssille.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan sydämelliseen ja iloiseen tiimiimme tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työ on vuorotyötä, joten olet valmis tekemään joustavasti vuoroja aamuisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin. Palkka sopimuksen mukaan.

Työ alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse aluevastaava Jarno Sorasahi jarno.sorasahi@sodexo.com

Jätäthän sähköisen hakemuksesi alla olevan linkin kautta!