(Poistunut julkaisusta)

Kondiittori
WELL

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Luonnonmukaiset, raikkaat, kasvispainotteiset sekä vegaaniset tuotteet ja Reilun kaupan luomukahvit. Me tarjoamme hyvää makua, hyviä valintoja ja hyvää fiilistä.

Haemme nyt WELL Kaisa-talon tiimiimme vakituista ja kokoaikaista
KONDIITTORI-KYLMÄKKÖÄ

Sinulla on vahva kokemus keittiötyöstä kahvilassa, kondiittorin ja kylmäkön taitojen lisäksi hallitset myös lämpimien keittojen valmistuksen sekä pystyt tarvittaessa tuuraamaan baristaa. Olet iloinen ja energinen keittiön tehopakkaus, joka loistaa myös asiakaspalvelutilanteissa. Hektinen työtahti ja kompaktit keittiötilat ovat sinulle tuttuja.  Osaat valmistaa näyttävän herkullisia vitriinituotteita ja lounaita. Arvostamme kiinnostustasi kasvis- ja vegaaniruokavalioon sekä työkokemusta konditoriasta ja/tai konditoria-kahvilasta.

Meillä viihdytään, eikä se ole sattumaa, vaan määrätietoisen kehitystyön tulos. Huolehdimme työntekijöistämme niin kattavan työterveyshuollon kuin oman henkilökuntakerhomme järjestämien suosittujen, monipuolisten aktiviteettien muodossa. Vain parhaan tarjoaminen asiakkaalle edellyttää, että hommia myös tehdään ensiluokkaisen hyvällä fiiliksellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat asiakkaat ja huippuhyvien työkavereiden tuen. Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia Helsingin sydämessä!

Join the family! Laita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 3.11.2019 osoitteeseen rekry@wellcoffee.fi.

Haastattelut aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestämme www.wellcoffee.fi www.unicafe.fi ja www.ylva.fi