(Poistunut julkaisusta)

Kondiittori, Naantalin Aurinkoinen, Naantali
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Naantalin Aurinkoinen on vuonna 1989 perustettu kahvilaketju. Yritysideana on korkealuokkaisten tuotteiden, sekä makeiden että suolaisten, valmistaminen itse ja myyminen omien pisteiden kautta. Naantalin Aurinkoinen panostaa korkeaan laatuun ja hyvään palveluun, sekä kuuluu valtakunnalliseen Hyvä Konditoria-ketjuun. Kahviloita on yhteensä kolmetoista, joista kuusi toimipaikkaa sijaitsee Turussa, kolme Raisiossa, sekä yksi Kaarinassa.

Etsimme nyt kondiittoria osa-aikaiseen työsuhteeseen aurinkoiseen porukkaamme Naantalin pisteeseen.

Kondiittori vastaa herkullisten konditoriatuotteiden valmistuksesta asiakkaille vitriinituotteiksi ja tilauksesta. Tehtävä sisältää pääasiassa kakkujen ja leivonnaisten täyttämistä ja koristelua sekä muita kondiittorin tehtäviä.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi osana suurempaa tiimiä päivittäisessä työssä. Sinulla voi olla aiempaa alan työkokemusta tai olet juuri valmistunut osaaja. Olet aurinkoinen, luova ja idearikas alan ammattilainen ja haluat myös kehittyä työssäsi.

Vuoroja tarjolla 2-3/vko, mahdollisuus kokoaikaiseen työhön tekemällä vuoroja myös toisessa toimipisteessä. Kesän aikana vuoroja kokopäiväisesti. Vuorot alkavat aikaisin aamulla, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- aiempaa kokemusta vastaavasta työstä
- reipasta ja positiivista asennetta
- hyvää paineensietokykyä ja ryhmätyöskentelytaitoa
- hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa
- Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen
- Valtakunnallisen StaffPointin tuomat edut, mahdollisuudet ja tuen koko työsuhteesi ajaksi.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.

Käy lisäksi tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää avoimista työpaikoista.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU