(Poistunut julkaisusta)

Kondiittori-kylmäkkö WELL Kaisa-taloon
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

WELL, olisiko tässä uusi duuni?
Luonnonmukaiset, raikkaat, kasvispainotteiset sekä vegaaniset tuotteet ja Reilun kaupan luomukahvit. Me tarjoamme hyvää makua, hyviä valintoja, hyvää fiilistä. Marraskuussa 2016 startannut kahvilaketjumme toimii jo 3 pisteessä Helsingissä. Olemme osa HYY Yhtymää, omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat.

Sinulla on vahva kokemus keittiötyöstä kahvilassa, kondiittorin ja kylmäkön taitojen lisäksi hallitset myös lämpimien keittojen valmistuksen. Koulutamme sinut erikoiskahvien maailmaan niin voit tarvittaessa tuurata baristaamme. Olet iloinen ja energinen keittiön tehopakkaus, joka loistaa myös asiakaspalvelutilanteissa. Hektinen työtahti ja kompaktit keittiötilat ovat sinulle tuttuja. Osaat valmistaa näyttävän herkullisia vitriinituotteita ja lounaita. Arvostamme kiinnostustasi kasvis- ja vegaaniruokavalioon sekä työkokemusta konditoriasta ja/tai konditoria-kahvilasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavat asiakkaat ja huippuhyvien työkavereiden tuen. Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia Helsingin sydämessä!

Eduksi luettavat asiat: Kondiittori, Kylmäkkö