(Poistunut julkaisusta)

Kompostointi- ja biokaasulaitoksen linjastonhoitaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2019

Oletko kiinnostunut ympäristöasioista ja haluatko panoksellasi olla tuottamassa uusiutuvaa energiaa? Kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme asiakasyrityksellemme LABIO Oy:lle linjastonhoitajaa Lahden Kujalaan. Hyvällä asenteella varustetulla ahkeralla tyypillä on mahdollisuus päästä osaksi ympäristöystävällisen ja vastuullisen energiantuotannon perustaa.

Työtehtäviisi kuuluvat jätteenkäsittelylaitoksen siisteydestä huolehtiminen sekä käsiteltävien materiaalien vastaanotto. Autat myös linjastojen ruuhkanpurkutöissä ja satunnaisissa huoltotehtävissä. Työskentelyvälineinä käytät mm. painepesuria, paineilmapistoolia sekä pienkuormaajaa. Kuormien vastaanottotehtäviin saat käyttöösi kurottajan, jonka käyttöön saat koulutuksen. Aikaisempaa kokemusta ei siis tarvita.

Tehtävässä menestyt, jos omaat hyvän fyysisen kunnon ja reippaan työskentelyasenteen. Tehtävässä on eduksi myös se, ettet pelkää fyysistä työtä tai käsien likaantumista! Palkkaus voidaan neuvotella vastaamaan molempien osapuolien näkemystä.

Kyseessä on kaksivuorotyö ma-pe (6-14 ja 14-22) ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työajoista on mahdollista sopia hyvinkin joustavasti. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus saada tästä pidempiaikainen työsuhde. Mahdollisuuksia on joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön, joten myös opiskelijat huomio, tässä on täydellinen tilaisuus saada opintojen oheen hommia!

Mikäli työpaikan tiedot herättivät kiinnostusta ja saivat sydämesi sykkimään, jätäthän hakemuksen pikimmiten verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi.